Feestlocatie Lelystad

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Lelystad? ’t Hof van Lelystad biedt u de ideale feestlocatie Lelystad. We beschikken, naast het restaurant, over een bovenverdieping met flexibel in te delen ruimtes, die zich uitstekend lenen voor feesten, diners of andere bijeenkomsten. Als uw ideale feestlocatie in Lelystad bieden wij verschillende arrangementen aan, ook kunnen wij voor een arrangement op maat maken.

Als uw ideale feestlocatie in Lelystad bent u bij ons verzekerd van:

  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Wi-Fi internet verbinding aanwezig;
  • Makkelijk bereikbaar vanaf snelweg A6;
  • Kindvriendelijk feestlocatie met speeltuin

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als feestlocatie in Lelystad? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 0320 – 223 518. Onze enthousiaste medewerkers informeren u graag over de arrangementen voor feestlocatie in Lelystad.

Hof van Lelystad is gevestigd aan Kraaienhof 2 in Lelystad.

Sfeervolle feestlocatie in Lelystad

Een feestlocatie met de juiste sfeer beïnvloedt de mate van gezelligheid tijdens uw feest. Daarom kiest u voor een feestlocatie in Lelystad die zich onderscheidt in interieur, uitzicht, catering en personeel. Bij Hof van Lelystad kunnen wij uw feest voor u verzorgen.

Bij ons merkt u het verschil: in een positieve stemming worden moeilijke onderwerpen informeler besproken en knopen eerder doorgehakt. Kies daarom ook voor onze feestlocatie in Lelystad! Dan kiest u voor een unieke locatie, die het best bij u past. Die locatie is Hof van Lelystad.

Voor speciale gelegenheden kiest u voor Hof van Lelystad als uw feestlocatie

Naast, dat wij de ideale feestzaal hebben in Lelystad, leent Hof van Lelystad zich uitstekend als locatie voor vergaderingen, brainstormsessies, zakelijke lunch- en dinerafspraken, bedrijfsfeesten of huwelijksfeesten. Wij bieden diverse vergaderarrangementen en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning. Uiteraard begeleidt ons team uw bijeenkomst, privé of zakelijk, op altijd professionele wijze. Wilt u meer informatie? neem dan contact op via ons contactformulier!