Alle kinderen zijn altijd welkom. Hof van Lelystad is een kindvriendelijk restaurant Lelystad. Wij hebben een omheinde speeltuin bij het terras.

Wij heten u van harte welkom bij Restaurant Hof van Lelystad, een sfeervol en gezellig à la carte restaurant, gelegen net buiten de drukte van de stad. Omringd door groen, natuur en met een prachtig uitzicht waant u zich in een bijzondere omgeving die zich uitstekend leent voor een uitgebreid diner, gezellige lunch of goede kop koffie met gebak.

Kindvriendelijk restaurant Lelystad

Restaurant Hof van Lelystad heeft een terras aan de achterzijde, waar u zomers heerlijk kunt genieten van het uitzicht op de golfbaan en de natuur. Uiteraard bedienen we ook buiten zodat u heerlijk kunt genieten van onze lokale gerechten of speciale koffiesoorten.

U kunt bij Hof van Lelystad ook een high Tea reserveren. Tijdens deze high Tea krijgt u de heerlijkste huisgemaakte lekkernijen en thee of koffie.

Voor de liefhebber en levensgenieter bieden we een ontspannen brunch vanaf 2 personen. Genieten van een uitgebreide brunch van sandwiches, zoete en hartige heerlijkheden in combinatie met koffie/thee/verse jus.