Restaurant Buitenhof

Wilt u heerlijk uit eten gaan in de buurt van Buitenhof Lelystad? Hof van Lelystad is het restaurant Buitenhof Lelystad, een omgeving voor mensen die houden van luxe ruimte, veel groen en diverse faciliteiten op het gebied van sport, ontspanning en recreatie. Ons restaurant op Buitenhof is de locatie bij uitstek voor diverse zakelijke en particuliere bijeenkomsten en feestelijke aangelegenheden. Hiervoor bieden wij dan ook verschillende arrangementen of geven wij u graag de mogelijkheid voor een arrangement op maat.

Na een dagje sport, ontspanning en/of recreatie biedt ons Restaurant Buitenhof u een locatie voor de ideale afsluiting. Bij Hof van Lelystad bent u verzekerd van:

  • Een uitgebreide Hollandse menukaart, waaronder ook vegetarische gerechten;
  • Kindvriendelijk restaurant met omheinde speeltuin bij het terras;
  • Voor kinderen een apart menu;
  • Dagverse producten van onder andere lokale leveranciers;
  • Veel verschillende groenten en kwalitatief goed vlees.

Wilt u direct reserveren bij ons restaurant op Buitenhof Lelystad? Dit doet u via ons reserveringsformulier. Als u vragen heeft over ons restaurant, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan u doen via ons contactformulier of door te bellen 0320 – 223 518! Onze medewerkers informeren u graag over uw mogelijkheden van ons restaurant.

Hof van Lelystad is gevestigd aan Kraaienhof 2 in Lelystad.

Hof van Lelystad, het restaurant op Buitenhof met prachtig uitzicht

Restaurant Hof van Lelystad heeft een terras aan de achterzijde, waar u ‘s zomers heerlijk kunt genieten van het unieke uitzicht op de golfbaan en de natuur. Uiteraard bedienen we ook buiten, zodat u daar heerlijk kunt genieten van onze lokale gerechten of speciale koffiesoorten. Naast het à la carte restaurant biedt Hof van Lelystad verschillende mogelijkheden om te lunchen of dineren in een afgescheiden separate ruimte of op het dakterras. In deze ruimtes kunt u in een mooie ambiance samenkomen met een besloten gezelschap.

Feesten en partijen bij ons restaurant Buitenhof Lelystad

Heeft u een bijzondere gebeurtenis of iets te vieren? Ons restaurant op Buitenhof Lelystad is hiervoor zeer geschikt. Wij helpen u er namelijk graag zelfs mee. Elk feestje heeft een eigen karakter. Het moet immers ook bij u, uw gezelschap en de aard van de gelegenheid passen. We nemen graag al uw wensen met u door en u zult merken dat het programma hierdoor gaandeweg als vanzelf invulling krijgt. Neemt u contact op via onze contactpagina.

Kindvriendelijk restaurant Lelystad

Alle kinderen zijn altijd welkom. Hof van Lelystad is een kindvriendelijk restaurant Lelystad. Wij hebben een omheinde speeltuin bij het terras.