Restaurant Hof van Lelystad

Wij heten u van harte welkom bij Restaurant Hof van Lelystad, een sfeervol en gezellig à la carte restaurant, gelegen net buiten de drukte van de stad. Omringd door groen, natuur en met een prachtig uitzicht waant u zich in een bijzondere omgeving die zich uitstekend leent voor een uitgebreid diner, zakelijke lunch of goede kop koffie met gebak.

Trouwlocatie

Hof van Lelystad is één van de mooiste trouwlocaties van Lelystad. Geschikt voor zowel de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. Alles op één plek. Wij zijn een officiële trouwlocatie en beschikken over flexibel in te delen moderne zalen, waarin voor iedereen een perfecte bruidssfeer kan worden gecreëerd. Variërend van kleine intieme feestjes tot bruisende feesten voor grote gezelschappen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw trouwdag (deels) buiten te laten plaatsvinden.

Bij elke bruiloft zijn de wensen anders. Van groots en romantisch naar eenvoudig en simpel, daarom stemmen wij alles aan uw wensen af. Er zijn mogelijkheden voor elk budget. We vinden het heel belangrijk dat u samen met uw gasten kunt genieten van deze bijzondere dag en dat alles op rolletjes verloopt en zien het als een groot plezier om uw wensen te realiseren en u een unieke trouwdag te bezorgen.

Feesten en partijen

Een bijzondere gebeurtenis of iets te vieren? Wij helpen u natuurlijk graag. Elke feestje heeft een eigen karakter, het moet passen bij u, uw gezelschap en de aard van de aangelegenheid. En bij uw budget natuurlijk. We nemen graag al uw wensen met u door en u zult merken dat het programma hierdoor gaandeweg als vanzelf invulling krijgt.

Terras aan de golfbaan

Restaurant Hof van Lelystad heeft een terras aan de achterzijde, waar u zomers heerlijk kunt genieten van het uitzicht op de golfbaan en de natuur. Uiteraard bedienen we ook buiten zodat u heerlijk kunt genieten van onze lokale gerechten of speciale koffiesoorten.

Private dining

Naast het à la carte restaurant biedt Hof van Lelystad verschillende mogelijkheden om te lunchen of dineren in een afgescheiden ruimte of op het dakterras. In deze ruimtes kunt u in een mooie ambiance samenkomen met een besloten gezelschap.

High tea

U kunt bij Hof van Lelystad ook een high Tea reserveren. Tijdens deze high Tea krijgt u de heerlijkste huisgemaakte lekkernijen en thee of koffie.

Brunch

Voor de liefhebber en levensgenieter bieden we een ontspannen brunch vanaf 2 personen. Genieten van een uitgebreide brunch van sandwiches, zoete en hartige heerlijkheden in combinatie met koffie/thee/verse jus.