Zoekt u een trouwlocatie in Lelystad? Restaurant Hof van Lelystad is een van de mooiste trouwlocaties van Lelystad, die geschikt is voor zowel de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. Ons restaurant in Lelystad is een officiële trouwlocatie en beschikt over flexibel in te delen zalen. Variërend van kleine intieme feestjes tot bruisende feesten voor grotere gezelschappen. Allemaal bij restaurant Hof van Lelystad mogelijk.

Bij ons restaurant in Lelystad bent u verzekerd van:

  • Wij stemmen alles af op uw wensen;
  • Alles op één plek voor uw trouwerij;
  • Voor elk budget bieden wij mogelijkheden;
  • Wij zien het als een groot plezier om uw wensen te realiseren;
  • Altijd een unieke trouwdag bij Restaurant Hof van Lelystad.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze trouwlocatie in Lelystad? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 0320-223518.

Restaurant Hof van Lelystad is gevestigd aan Kraaienhof 2 in Lelystad.

Trouwen op een bijzondere trouwlocatie Lelystad

Restaurant Hof van Lelystad is de plek waar uw belangrijke dag volledig verzorgd zal worden, van de huwelijksvoltrekking tot aan het trouwfeest. Uw huwelijksfeest zal niet snel vergeten worden. Bij restaurant Hof van Lelystad kunnen wij de hele dag voor u verzorgen.

Een prachtige locatie gelegen net buiten de drukte van de stad. Omringd door groen, natuur en met een prachtig uitzicht waant u zich bij ons in een bijzondere omgeving. De ideale trouwlocatie in Lelystad vindt u zeker bij restaurant Hof van Lelystad.

Huwelijksfeest

Bent u al getrouwd en heeft u binnenkort een jubileum dat u wenst te vieren? Wij helpen u natuurlijk graag. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Of heeft u een andere bijzondere gebeurtenis of iets te vieren? Elk feestje heeft een eigen karakter. Het moet bij u en uw gezelschap en bij de aard van de gelegenheid passen. Wij nemen graag al uw wensen met u door en u zult merken dat het programma vanzelf de ideale invulling krijgt.