Hof van Lelystad is wellicht de mooiste trouwlocatie Lelystad. Geschikt voor zowel de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. Alles op één plek. Wij zijn een officiële trouwlocatie in lelystad en beschikken over flexibel in te delen moderne zalen, waarin voor iedereen een perfecte bruidssfeer kan worden gecreëerd. Variërend van kleine intieme feestjes tot bruisende feesten voor grote gezelschappen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw trouwdag (deels) buiten te laten plaatsvinden.

Bij elke bruiloft zijn de wensen anders. Van groots en romantisch naar eenvoudig en simpel, daarom stemmen wij alles aan uw wensen af. Er zijn mogelijkheden voor elk budget. We vinden het heel belangrijk dat u samen met uw gasten kunt genieten van deze bijzondere dag en dat alles op rolletjes verloopt en zien het als een groot plezier om uw wensen te realiseren en u een unieke trouwdag te bezorgen.

Wilt u uw bruiloft in Lelystad vieren neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over al onze mogelijkheden en onze prachtige trouwlocatie.