Restaurant Hof van Lelystad is op 10 minuten afstand gelegen van de snelweg A6 en ligt in de buurt van meerdere bedrijventerreinen. Daardoor een ideale ontmoetingsplaats voor uw zakelijke bijeenkomsten. U kunt à la carte lunchen of dineren in het restaurant of op het terras. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het restaurant, Wi-Fi en de mogelijkheid om met creditcard te betalen.

Vergaderlocatie in Lelystad

Naast zakelijke lunch- en dinerafspraken leent Restaurant Hof van Lelystad zich uitstekend als locatie voor uw vergaderingen, brainstormsessies of bedrijfsfeesten. Wij bieden diverse vergaderarrangementen en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning. Uiteraard begeleidt ons team uw bijeenkomst op professionele wijze.

Zalen

Restaurant Hof van Lelystad beschikt, naast het restaurant, over een bovenverdieping met flexibel in te delen ruimtes die zich uitstekend lenen voor vergaderingen, diners of andere zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard kunnen wij voor u een voorstel op maat maken.