Zoekt u een vergaderlocatie in Lelystad? Hof van Lelystad is een van de weinige restaurants in Lelystad, die de ideale ontmoetingsplaats is voor uw zakelijke bijeenkomsten. Hof van Lelystad beschikt, naast het restaurant, over een bovenverdieping met flexibel in te delen ruimtes die zich uitstekend lenen voor vergaderingen, diners of andere zakelijke bijeenkomsten.Voor een vergaderlocatie Lelystad kunnen wij voor u een voorstel op maat maken.

Als een van de weinige restaurants in Lelystad bent u bij ons verzekerd van de volgende punten:

  • Voldoende gratis parkeergelegenheid bij het restaurant;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van Wi-Fi internet verbinding;
  • Betalingen kunnen gedaan worden met o.a. creditcard;
  • Makkelijk bereikbaar van snelweg A6 en in de buurt van meerdere bedrijventerreinen.

Wilt u meer weten over de onze mogelijkheden als vergaderlocatie in Lelystad? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 0320-223518.

Restaurant Hof van Lelystad is gevestigd aan Kraaienhof 2 in Lelystad.

Vergaderlocatie Lelystad met sfeer en prachtige uitzicht

Een vergaderruimte met de juiste sfeer beïnvloedt de uitkomst van uw vergadering. Daarom kiest u voor een vergaderlocatie in Lelystad die zich onderscheidt in interieur, uitzicht, catering en personeel. Hierin verschillen wij als enige van de restaurants in Lelystad zeer in.

Bij ons merkt u het verschil, in een positieve stemming worden moeilijke onderwerpen informeler besproken en knopen eerder doorgehakt. Kies daarom ook voor onze vergaderlocatie in Lelystad! Dan kiest u voor een locatie. die het best bij u past.

Voor speciale gelegenheden kiest u ook uit alle restaurants in Lelystad voor Hof van Lelystad.

Naast zakelijke lunch- en dinerafspraken leent Restaurant Hof van Lelystad zich uitstekend als locatie voor uw vergaderingen, brainstormsessies of bedrijfsfeesten. Wij bieden diverse vergaderarrangementen en kunnen uw bijeenkomst faciliteren met de gewenste technische ondersteuning. Uiteraard begeleidt ons team uw bijeenkomst op professionele wijze. Neem contact op via onze contactpagina.